Catalogus:
Newco Nieuws Aanpassing aantal spraytriggers in verpakking S-Clean 80
nieuwsbericht.jpg


Het coronavirus zorgt er wereldwijd nog altijd voor dat de vraag naar alcoholdesinfectiemiddelen onverminderd hoog is. Dat heeft niet alleen gevolgen voor de prijs en de beschikbaarheid van de grondstoffen, maar inmiddels ook voor de beschikbaarheid van sommige verpakkingen.


Met name het aanbod aan spraytriggers die gebruikt worden op de 750 ml verpakking van Qlean-tec S-Clean 80 (artikelnummer 28923594) is op dit moment laag. Om de continuïteit van dit product te kunnen waarborgen, heeft Qlean-tec besloten de verpakking vanaf de eerstvolgende productie aan te passen. In plaats van elke flacon standaard te voorzien van een spraytrigger, worden de flacons binnenkort geleverd met draaidoppen. Aan elke verpakking worden twee losse spraytriggers toegevoegd. U kunt deze zelf eenvoudig op de flacon draaien, waarna het product klaar is voor gebruik. De spraytriggers zijn van hoge kwaliteit en uitstekend geschikt voor langer gebruik. Met deze aanpassing is de productie voor de komende periode gewaarborgd.

Voor vragen kunt u contact opnemen met onze Customer Support support afdeling door te bellen of WhatsAppen naar +31 (0)40 402 4300. Mailen kan natuurlijk ook via customersupport@newco-europe.com.