Catalogus:
Vacatures Communicatie & Marketing stagiair(e)
Functieprofiel

Als Communicatie & Marketing stagiair(e) ervaar je hoe het is om bij een groeiende, internationale onderneming te werken. Je bent werkzaam op de afdelingen Corporate communication en Marketing. De afdeling Marketing bestaat uit een online marketeer en 2 trade marketeers en wordt aangestuurd door de commercieel manager. Corporate communications is de verantwoordelijkheid van de communications professional. Stagebegeleiding zal plaatsvinden vanuit beide afdelingen. Met name op de afdeling Marketing zal je operationeel meedraaien en alle facetten van het vakgebied meekrijgen. Een opdracht gericht op interne communicatie zal ook onderdeel uitmaken van deze meewerkstage.


Jouw taken zijn:

  • Online activiteiten (website, nieuwsbrief, Social media);
  • Offline activiteiten (advertenties, beurzen, print);
  • Communicatie activiteiten ((redactionele) artikelen, opdrachten t.a.v. het verbeteren van de interne communicatie);
  • Tevens is er de mogelijkheid mee te kijken bij de direct betrokken afdelingen Category management en Spaceplanning.


Jij voldoet aan:

Naast dat je passie hebt voor communicatie en marketing, en staat te trappelen om jezelf en Newco verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden:

  • Je studeert aan het HBO richting communicatie of marketing
  • Je werkt graag in een dynamisch en internationale omgeving waar geen dag hetzelfde is
  • Je bent een enthousiast persoon, initiatiefrijk en creatief
  • Je bent leergierig en in staat theorie te koppelen aan de praktijk


Deze competenties heb je:

  • Integer, accuraat, proactief, samenwerkingsgericht, communicatief vaardig, analytisch en flexibel.


Wie zijn wij:

Newco Europe is de one-stop-shop supplier van non-food artikelen voor de tankshop en is binnen dit kanaal marktleider in de Benelux en daarnaast actief in Denemarken, de UK, Duitsland, Oostenrijk en Frankrijk. Newco is The non-food company en dit betekent voor ons de beste zijn in wat we doen binnen het petrolkanaal. Door onze krachten op het gebied van data analyse, category management, logistiek en sales support te bundelen, brengen we non-food naar een hoger plan!We bieden je een stage in een snel groeiende organisatie waar we vertrouwen op de kracht van kennis en ontwikkeling. Wij dragen zorg voor de non-food uitdagingen waar onze klanten tegenaan lopen om zo waardevolle groei te creëren. Dit doen we door het bieden van een 360˚ non-food oplossing voor tankstations gebaseerd op category management. Daarnaast verbeteren continue onze interne en externe processen. Dit alles doen we met enthousiasme, betrokkenheid en veel plezier!


Locatie

Eindhoven


Publicatiedatum

6-11-2019


Contactpersoon

Afdeling HR

E: info@werkenbijedco.nl