Catalogus:
Newco Nieuws Nieuw! Philips Connectivity

Na een periode van onderzoeken, testen en keuzes maken, presenteren we met trots onze nieuwe Philips Connectivity lijn. Connectivity is al jaren een niet meer weg te denken categorie in het tankstationkanaal. Even een vergeten oplader kopen, misschien ook nog een telefoonhouder, het vindt gretig aftrek in de tankshop. Hoog tijd om een nieuwe range toe te voegen aan ons aanbod.

Philips Connectivity bestaat uit een 18-tal producten waaronder opladers, sync&charge kabels, powerbanks en telefoonhouders. Wat direct opvalt is de stijlvolle verschijning van zowel product als verpakking. De producten zijn uitgevoerd in zwart, wat ze een chique uitstraling geeft. De verpakkingen zijn ontworpen in samenwerking met het Philips design team. Hierbij is rekening gehouden met de laatste ontwikkelingen op het gebied van consumentengedrag. De verpakking valt extra op door een ideale mix van mat en hoogglans bedrukking.

Maar er is meer! Graag zetten we de belangrijkste pluspunten voor u op een rijtje:

·      Philips Connectivity is ontwikkeld met de meest hoogwaardige onderdelen. En de producten worden uitvoerig getest.

·      Het is algemeen bekend dat kabels vaak stuk gaan door breuk, met name bij het kleine stekkertje dat het apparaat ingaat, de connector. De verbinding van kabel naar connector is daarom getest op 10.000 buigingen.

·      Bij het aanraken van de connector geven de handen vaak wat zweet af. De zouten hierin zijn slecht voor de gevoelige onderdelen van de oplader. De connectors van de Philips Connectivity range zijn daarom uitvoerig getest, onder andere met behulp van zoutbaden.

·      Wat deze nieuwe lijn letterlijk sterk maakt is het gebruik van nylon kabels; deze zijn vele malen sterker dan normale kabels en zijn daardoor uiteraard veel duurzamer.

·      Naast de traditionele kabels zijn er ook kabels toegevoegd die nieuwe technieken ondersteunen, zoals superfast charging.

·      En last but not least: de Philips Connectivity lijn is exclusief ontwikkeld voor het tankstationkanaal!

Of uw klant nu veel of weinig verstand heeft van deze productcategorie, de lijn is zo opgebouwd dat iedere consument snel vindt wat hij nodig heeft. De verpakking vertelt in één oogopslag wat het product biedt. Dit geeft mooie upsell mogelijkheden: de verpakking toont waarom de ene kabel duurder is dan de andere. Hier is dus geen actieve verkoop voor nodig; uw medewerkers hebben het al druk genoeg.

Is uw interesse gewekt? Neem dan contact op met uw verkoopadviseur of de Customer Service. Wilt u de producten in het echt zien, voelen en beleven? Dan nodigen wij u van harte uit op de Tankstation Vakbeurs.