Catalogus:
Newco Nieuws Succesvolle carwash actie voor BP Well

Het zijn pittige tijden voor iedereen en ook tankstation ondernemers staan voor grote uitdagingen. BP Well zocht naar creatieve manieren om hun omzet te verhogen tijdens deze crisis. “Toen onze verkoopadviseur Eric van der Heijden langskwam met de vraag of ik meer omzet uit mijn carwash wilde, hoefde ik niet lang na te denken”, vertelt Rob Well van BP Well.


Om het extra aantrekkelijk te maken om juist bij ons je auto te komen wassen, hebben we samen met Newco een ludieke actie opgezet: Bij elke 5 ritten waskaart van €55,- krijgt men een GRATIS 1 meter Pluche beer t.w.v. €24,95. “We merken dat er over gepraat wordt in de omgeving omdat er mensen naar het tankstation komen die gehoord hadden over de carwash actie met de gratis beer”. Je geeft ook echt iets groots weg en dat werkt! Daarnaast bind je de klant langdurig aan je tankstation omdat die nog 4 keer terugkomt voor het wassen van zijn auto.


Bij binnenkomst heeft de eigenaar een twintigtal beren opgestapeld in de shop. En ook buiten op de schermen bij de pompen en op posters wordt de actie weergegeven. Er is geen klant die de carwash actie ontgaat als die het tankstation bezoekt. Maar wat echt helpt is het enthousiasme van de medewerkers. Bij de kassa moet de actie daadwerkelijk verkocht worden en daarin zien we dat het enthousiasme van de medewerkers zwaar weegt. In nog geen twee weken zijn al 50 strippenkaarten voor de wasstraat verkocht! De actie loopt zelfs zo goed dat de eigenaar heeft besloten om ook in het HAH te adverteren met deze ludieke actie.


Ook interesse in een op maat gemaakte (carwash) promotie voor uw tankshop? Neem dan contact op met uw verkoopadviseur!

Bekijk hieronder een aantal foto's van deze actie: