Catalogus:
Zomerklaar
30001-NC-Zomercampagne_Banner_Newco_1280x280.jpg
Zomer.jpgMAAK JE SHOP ZOMERKLAAR

Hoe maak je de shop klaar voor de zomer? We geven samen met TankPro 10 tips om je shop helemaal zomerklaar te krijgen. Een assortiment van zonnebrillen, barbecuebriketten en zomerspeelgoed zorgen voor een rendabele zomer.
zonnebril.jpg

1. ZONNIGE BLIK

Het voorjaar kent al vaak veel mooie, zonnige dagen. Zonnebrillen wil je daarom aan het begin van het seizoen al in je shop hebben. Newco Europe heeft het exclusieve merk Umbria, brillen met een Italiaans design en luxe uitstraling. Deze zonnebrillen hebben gepolariseerde glazen, een type glas wat vooral bij autorijden prettig is. En als introductieaanbieding krijg je bij een pakket brillen de display er gratis bij.

2. BARBECUESEIZOEN

Het barbecueseizoen is met de mooie dagen in april alvast van start gegaan. Tankstations die in de buitenbunker presentaties hebben, doen er goed aan om werk te maken van briketten en houtskool. Vergeet daarbij niet het openhaardhout of haardblokken voor de vuurkorf.

voorruit.jpg

3. SCHONE VOORRUIT

Screenwash speciaal voor de zomermaanden, dus zonder antivries, wordt vooral bij het tankstation verkocht. En het is een meeneemproduct. Zorg er dus voor dat het in de zichtlijn van je klanten staat. Een presentatie op het buitenterrein is een slimme keuze. Newco Europe heeft de ‘roze variant’ van de ruitenwisservloeistof in flessen van twee of vijf liter.

4. OPGELADEN EN HANDSFREE

De behoefte aan diverse opladers, earphones en powerbanks bij tankstationbezoekers is groot, dat zal bekend zijn. Wanneer mensen onderweg hun oplader zijn vergeten of hun headset gaat stuk, willen ze vaak snel een nieuwe. AllRide Connect biedt een assortiment met accessoires voor de telefoon of tablet onderweg. Het merk heeft net een update gehad en er zijn nieuwe producten toegevoegd. De verpakking, schapcommunicatie en uitstraling zijn weer helemaal actueel.
allride.jpg

feestje.jpg

5. VAKANTIE IN EIGEN LAND

Helaas zullen er deze zomer geen festivals plaatsvinden vanwege de coronamaatregelen, meer redenen om het thuis gezellig te maken. Wellicht dat we onszelf over een niet al te lange tijd weer mogen verplaatsen binnen de landsgrenzen voor een vakantie. Voor wie onderweg is zijn nekkussens, zonwering voor in de auto en caps hele fijne producten. Ook voor wie niet op vakantie gaat, zijn dit prettige zomerproducten.

6. VEILIG OP WEG

Stuur je klanten veilig op weg met een assortiment accessoires om te helpen in noodsituaties onderweg. Denk aan producten als een veiligheidsvest, gevarendriehoek, EHBO-set, startkabel, sleepkabel en een lampenset.
veiligheid.jpg

speelgoed.jpg

7. SPEELGOED

Waterpistooltjes, plastic ballen, een beachbalsetje, spelletjes voor op de achterbank en een opblaasflamingo… Bij warm weer is dit heerlijk speelgoed voor de kids. Veel vakantiegangers blijven dit jaar in eigen land of zelfs in eigen tuin. Ook dan is seizoensspeelgoed een goede aanvulling op het non-food assortiment in de zomermaanden.

8. SCHOON OP WEG

Thuiswassen is nu actueler dan ooit. Met glas- en dashboarddoekjes, velgenreiniger en andere schoonmaakmiddelen heb je binnen no time weer een frisse auto. Denk ook eens aan insectenreiniger, sponzen en boomharsverwijderaar om je klanten te helpen aan een glimmende bolide.
schoon-weg.jpg

hygiene.jpg

9. PERSOONLIJKE HYGIËNE

Zal je net zien, eenmaal vertrokken bedenk je je dat je tandenborstel nog in de badkamer ligt. Juist in de zomer, als er meer wordt gereisd, is een schap met persoonlijke verzorgingsspullen een verstandige aanvulling voor het shopassortiment. Toiletrollen, zeep en desinfecterende middelen horen er tegenwoordig ook bij. Newco Europe heeft ook een uitgebreide collectie ‘klassieke’ producten als zakdoekjes, condooms, lippenbalsem en zonnebrand.

10. SEIZOENSGEUREN

Bij een ander seizoen horen ook andere geuren. Tijd dus om het schap met luchtverfrissers op te frissen voor de zomer. Airco’tje aan, ramen dicht en toch een frisse zomergeur in de auto.
geurtjes.jpg